دانلود پاورپوینت با موضوع تغذیه در بحران،در قالب ppt و در 32 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:مقدمه
کشورایران یکی از ده کشوربلاخیز دنیا شناخته شده است وحوادث طبیعی وبحرانهای ناشی از آن جان و مال تعدادزیادی ازافرادجامعه ومردم راتهدید می کند.یکی از مشکلات همزمان ناشی ازبلاهای طبیعی، کمبودیا فقدان مواد غذایی سالم ومورداطمینان وبالطبع اثرات سوء ناشی ازاستفاده از آن شامل سوءتغذیه وکاهش قدرت ایمنی جمعیت در معرض بحران در اثرکم غذایی واحتمال افزایش مرگ ومیر می باشد.گروههای آسیب پذیر که بیشتر در معرض خطر قرار دارندشامل مادران باردار،مادران شیرده وکودکان زیر5سال وسالمندان می باشد.
درمدیریت بحران درکنارامدادونجات واسکان وفراهم نمودن امکانات بهداشتی برای جلوگیری ازشیوع بیماریهای واگیرتوجه به کمیت وکیفیت مواد غذایی از اهمیت بیشتری برخورداراست.مدیریت امدادرسانی بایدباتهیه و تدارک بسته های موادغذایی درمراحل اولیه وتوزیع آن دربین جمعیت ،خطربروزمسمومیتهای مواد غذایی ،گرسنگی ، کمبودموادغذایی وسوءتغذیه و اپیدمی بیماریهارا درجمعیت بحران دیده بکاهد.
تعداد مشاهده: 641 مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.zip
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 32
حجم فایل:260 کیلوبایت
فایل دی ال


